Les Planes espera amb ganes la festa de Santa Espina d’aquest cap de setmana

Avançant els horaris per acabar a dos quarts d’una de la nit, s’han organitzat concerts des de les vuit del divendres, amb Hotel Cochambre i Pelukass. Dissabte a les deu del vespre serà el torn de Bala Hits. Els espectadors hauran d’estar asseguts tota l’estona o drets davant de la seva mateixa cadira en un moment concret.


Marc Puig, regidor de Les Planes d’Hostoles: “És una alenada d’aire fresc, celebrem poder fer la festa i necessitem tots esdeveniments com aquests, amb les responsabilitat però amb diversió”.

El temps marcarà també l’evolució de les activitats. La pista poliesportiva té un aforament prou gran per encabir fins a 3.000 persones amb seguretat. Des de l’organització esperen unes 500 persones, però en cas de pluja l’aforament al pavelló es redueix a 300, que són les entrades que s’han posat a la venda.

L’orquestra Selvatana tornarà com és tradició al poble per aquestes dates, en un cap de setmana molt complet on també es podrà viure als peus de la Vall d’Hostoles del ball de gegants, les sardanes i les havaneres entre d’altres. Es pot consultar tota la programació a la web de l’Ajuntament.