Albert Carbó ja sap qui defensarà la porteria a Manresa, però manté l’intriga

Batalla o Torra. Albert Carbó ho sap. Però no ho revela. És el principal dubte en una alineació que el tècnic tornarà a sacsejar.


Albert Carbó, entrenador UE Olot: “El Manresa no és el Vilafranca ni el Figueres ni el Castelldefels. Els que surtin de la banqueta han d’aportar coses a l’equip i és el que està passant. Seguirem en aquesta línia”.

Carbó vol utilitzar tots els recursos de la plantilla en funció de qui tingui al davant. El Congost és una plaça molt difícil per als equips visitants, i els del Bages seran un os dur de rosegar.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: “És un equip atrevit amb la pilota. Ens posarà les coses molt difícils i hem de saber que juguem en un camp que coneixen molt bé”.

Contra el Figueres l’equip va cometre errors. Defensar inferioritats i no cometre errors no forçats serà una de les coses a millorar davant d’un  Manresa que tampoc ha perdut i que acumula cinc punts. L’únic partit al Congost l’han guanyat.

Ferri, que possiblement la setmana vinent ja estarà disponible, i Carles Mas són les úniques baixes de l’Olot per aquest diumenge a dos quarts de set de la tarda. El clubha organitzat un bus gratuït pels aficionats que vulguin acompanyar l’equip.