El joc per a totes les edats s’instal·larà al Jonquer en el marc de la Santa Espina de Les Planes

A la Fira del Joc i Productes de la Terra s’hi poden trobar activitats per a totes les edats. Jocs d’enginy, taula, de rol, de gran format, per nadons, d’habilitat… Un espai amb parades de productes artesans amenitzada amb espectacles i tallers entorn al joc per a la família.


Aquest any s’allargarà dos dies, el 25 i el 26 de setembre i canviarà l’espai per celebrar-se a a l’aire lliure, al Parc La Parada del Jonquer.

El programa del certamen comença a les 12 del migdia del dissabte amb l’espectacle Heliko a càrrec de la companyia el Sidral, i continua a la tarda amb “El petit circ de Messieu Moustache” de Pessic de Circ.

El diumenge, a partir de les 10, es durà a terme un campionat de Catan amb premis per als millors classificats. A les 11 els escacs agafaran el relleu i es tancarà la jornada a la una del migdia amb l’entrega dels premis.