Genís Grau busca un top 10 a l’europeu de triatló

Genís Grau porta tot l’estiu preparant-se per arribar al millor estat de forma possible pel campionat d’Europa de triatló, que es celebra a València aquest dissabte. El triatleta castellfollitenc ha estat seleccionat juntament amb Antonio Serrat , David Castro, Roberto Sánchez i Sergio Báxter per competir amb la selecció espanyola.


Genís Grau, triatleta: gairebé serà una de les últimes proves de la temporada i l’afronto amb ganes i molt ben preparat.

I és que aquest 2021 Grau tenia previst fer el debut a les World Series, però finalment, la prova de Bermuda, que també servia de mundial, ha estat suspesa pel COVID. Un debut al graó més alt d’aquest esport que haurà d’esperar a la temporada que ve.

El triatleta garrotxí vol demostrar a València que està enter els millors, com ja va demostrar sent tercer a la Copa del Món del món de Lisboa la primavera passada. Genís Grau té un objectiu clar.

Genís Grau, triatleta: No se què pot sortir, però jo hi vaig amb ganes i buscar estar entre els 10 primers. I si puc estar top5, top3… millor que millor, però l’objectiu és fer top10.

La prova de l’europeu es durà a terme en distància olímpica: 1.500 metres nedant, 40 quilòmetres en bici i 10 quilòmetres corrent.

x