La Cooperativa Suara no dona detalls i es remet a la investigació dels Mossos pel cas de les set morts a la residència Torreblanca

La Cooperativa Suara, que gestiona la residència Torreblanca de Sant Joan les Fonts, no ha volgut donar detalls de la informació que els explicàvem aquest dijous i que apuntaven a possibles irregularitats en la mesura de la temperatura dels treballadors, que fins a dues persones haurien anat a treballar sabent que tenien Covid-19 i que la cooperativa hauria acomiadat a una treballadora.

Suara no respon a les preguntes que li hem formulat i es remet a dir que han col·laborat amb els Mossos d’Esquadra en tot el que la policia els ha requerit. Afegeixen que per motius de dades i política de l’empresa no poden facilitar més informació.

Referent a la presa de temperatura confirmen que sempre s’han cenyit a les indicacions del Departament de Salut i que la residència ha recuperat la categoria de residència verda des del passat 17 de setembre.

x