Torna el Ball Pla de Sant Miquel adaptat a la pandèmia i en format desfilada

Després d’un any d’aturada per la pandèmia, aquest cap de setmana tornen les Festes del barri Sant Miquel.


La Comissió de Festes ha preparat espectacles per tota la família, el pregó de festes a càrrec de la Colla gegantera del barri, teatre amb l’obra “El crèdit”, concerts, Ball de Gegants…

Míriam Borda, Associació de veïns del barri de Sant Miquel: “La nostra logística, la nostra feina ha de ser més acurada pel tema de les mesures. Tothom ja està molt conscienciat i quan vam fer la festa de la primavera ho vam veure. Tothom porta mascareta, a l’aire lliure no cal però al concert quan hi hagi gent la portem…ja portem molt de temps.”

I el que no pot faltar durant les Festes de barri és el Ball Pla, aquest any adaptat a les mesures. L’any passat les cosidores van engalanar els aparadors de les botigues del barri i enguany, es farà en desfilada a la Plaça Sant Miquel. A més, com a novetat, es farà la primera trobada d’Hereus i Pubilles de Foment de les tradicions catalanes.

Manoli López, Associació de veïns del barri de Sant Miquel: No som moltes perquè amb el tema de la pandèmia no ens podem ajuntar i moltes senyores son ja grans i no han pogut venir, ha estat una mica més complicat. Les que sortim cada any i ho vivim intensament cada any teníem moltes ganes.”

Aquest any però, el que trobaran a faltar molts olotins i olotines serà la presència de la Palmira Collell, gran ambaixadora del barri i que va morir l’any passat. Per la seva petjada inesborrable, l’Associació de veïns del barri, la comissió de festes i les cosidores dediquen, aquest any, el Ball Pla a la seva memòria.

x