Els veïns de Les Planes d’Hostoles emplenen la plaça Nova per aplaudir durant el Ball de Gegants i Capgrossos de la Festa de Santa Espina

Cap de setmana molt especial a Les Planes d’Hostoles amb la Festa de Santa Espina. Els veïns del poble han emplenat la plaça Nova aquest diumenge amb motiu de l’audició de sardanes amb la Cobla Selvatana i el Ball dels Capgrossos i Gegants del municipi.


Noemí Piñana, responsable dels Capgrossos: La veritat és que és molt guai que tothom respongui tan bé i es vegin les places i els llocs plens.

La nit més important va ser divendres. El pregó, a càrrec de la Coral Retorn Planenc, que aquest any compleix el seu centenari, va ser un dels més multitudinaris i l’actuació d’Hotel Cochambre i Pelukaas va omplir la Sala Polivalent. Dissabte va tenir lloc la Fira del Joc durant tot el dia. Segons l’organització, els paradistes en van fer una molt bona valoració. Diumenge al matí també s’ha celebrat la missa solemne, cantada per la Coral Retorn Planenc i al vespre, el concert de festa major de l’Orquestra Salvatana ha acabat d’amenitzar un cap de setmana molt especial al poble garrotxí.

Marc Puig, membre de la Comissió de Festes: Les activitats que s’han organitzat han tingut molt bona participació.

La festa finalitzarà aquest dilluns amb l’audició de sardanes, a càrrec de la Cobla Rossinyolets, el Ball de Gegants i Capgrossos i, finalment, una cantada d’havaneres amb el Grup Arjau.