La UE Olot guanya a Manresa amb autoritat: 10 punts sobre 12 (0-3)

No era el dia del Manresa, i va quedar clar en el primer quart d’hora de partit. Batalla recuperava la titularitat i carregava de raons a Albert Carbó amb intervencions providencials.


L’Olot va anar guanyant terreny al Manresa a partir de la pressió alta. La línia defensiva local ho tenia molt difícil per treure la pilota jugada i Èric Vilanova va saber anticipar-se a un rival robant la pilota en un lloc clau i decidint ràpid, cedint-li un caramel a un Kilian Villaverde. El barceloní tornava a sucar i superava al porter pel pal curt.

El gol va fer-li molt mal a l’equip de Ferran Costa, que mirava de trobar Noah però no se n’acabava de sortir. A dalt, l’Olot té molta pólvora i aquell xic de sort que sempre li fa falta a qualsevol equip. Pilota picadeta d’Arranz pel seu soci Kilian que Uri Pérez intenta interceptar però s’acaba ficant a la seva pròpia porteria. Final de la primera meitat amb gol i inici de la represa amb gol. El de la sentència.

Ferrón recuperava també la titularitat completant el trident amb Villaverde i amb un Arranz que li va agrair un bon regal. El pistoler només la va haver d’empentar després d’una magnífica jugada per banda dreta del figuerenc.

0-3, final de partit plàcid amb algun ensurt, porteria a zero i el rival amb deu l’últim quart d’hora. Tot de cara per a una Unió Esportiva Olot que gaunyava amb autoritat a Maneresa i que ja espera al líder, el Girona B, per intentar pispar-li la primera posició a l’Estadi el proper cap de setmana.