La Fundació Maria Rosa Sans beca quatre alumnes garrotxins més per a aquest curs

Divendres es va celebrar l’acte de lliurament de la quarta edició de les beques de la Fundació, que persegueix l’objectiu de donar un impuls a estudiants de la Garrotxa amb talent, però amb recursos econòmics limitats, perquè puguin iniciar els seus estudis universitaris.


D’un total de 18 candidatures presentades en aquesta ocasió, les de Sergi Babiano i Suchita Kaur de l’INS La Garrotxa, i Maria Coromina i Amandip Kaur de l’INS Bosc de la Coma, han estat els alumnes becats. Gràcies a aquestes beques podran cursar Biologia a la Universitat de Girona, Enginyeria Química a la Universitat Autònoma de Barcelona, Educació Social a la Universitat de Girona, i Comptabilitat i Finances a la Universitat de Girona, respectivament.

Les beques permeten cobrir les despeses de matrícula i les taxes obligatòries, així com l’allotjament, la manutenció, els desplaçaments i el material docent dels alumnes durant el període lectiu.

A banda dels nous estudiants que entren en el programa cada any, els alumnes poden renovar la beca pels següents cursos universitaris fins a la finalització dels estudis, sempre que la seva situació econòmica continuï emmarcada dins els criteris establerts per la Fundació.

Anna Bonfill, secretària Fundació Maria Rosa Sans: “La idea és cobrir les despeses el primer any però també dels següents. d’aquesta manera els acompanyem en tot el procés”.

El lliurament de les beques va tenir lloc a la seu central de Noel, empresa vinculada a la Fundació.