Un espai de jocs i un de tast, les dues novetats de la Fira de Sant Lluc 2021

Torna la Fira de Sant Lluc el 16 i 17 d’octubre. Una fira que incorpora dos espais nous: un espai de tast, al capdamunt del Firal, i un espai de jocs relacionats amb els animals de granja i de pagès, ubicat a la plaça U d’octubre. El conegut esdeveniment mantindrà l’activitat al centre de la ciutat amb 11 espais i més de 50 activitats.


Estanis Vayreda, regidor de Promoció Econòmica de l’Aj. Olot: Tornar a celebrar la Fira de Sant Lluc és important com a element de dinamització econòmica. Un cap de setmana on ens visita gent de fora.

Una trentena de corrals de bestiar s’exposaran durant el cap de setmana al Firal petit a la Fira ramadera. Aquest any també hi haurà representació de vaques gascones com a raça convidada, acompanyada de productors d’Occitània. A la plaça Balmes, el dissabte una cinquantena de parades de roba i complements constituiran el mercat extraordinari de roba. A més, a la plaça de Josep Clarà se celebrarà la 66a edició de la Fira del Dibuix, que l’any passat es va fer en línia. El Club Ciclista Olot Infantil també organitzarà una bike party i, al vespre, a la plaça de Braus, el grup Gertrudis tancarà el primer dia de fira.

Marian Vayreda, president del Patronat de la Fira del Dibuix: Sempre hem entès la fira molt més com a la venda d’obres. Ha sigut un espai de relació. Hem decidit tornar a la presencialitat.

Diumenge se celebrarà una trobada de 80 puntaires, una trobada de tractors antics i tractorada i un doble ball del Porc i el Xai. L’Ajuntament manté la Fira del Vehicle d’Ocasió al Firalet, el mercat d’artesania al Firal, el mercat de creadors de La Iera, el mercat de col·leccionisme i andròmines i la Fira del disc. El cap de setmana hi haurà entrada gratuïta als museus i els comerços també obriran les portes diumenge.

x