Els Mossos busquen a un home que ha atacat a la seva exparella amb un ganivet al centre d’Olot

Olot ha viscut aquest dilluns a la tarda tarda un cas de violència masclista en ple centre de la ciutat quan un home ha etzibat diverses ganivetades a una dona. En el moment de tancar aquesta actualització, la víctima es troba a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa on li estan tractant les ferides. Les últimes informacions apunten que no es tem per la vida de la dona. 


Els fets han passat cap a les cinc de la tarda al carrer Mulleras de la capital de la Garrotxa, concretament davant de la botiga d’electrodomèstics Coderch. L’atac, doncs, s’ha produït en plena llum del dia i en hora punta, en un moment on trasitaven moltes persones pel carrer que han pogut veure l’agressió.

Segons ha pogut saber Olot Televisió, l’agressor seria la exparella de la víctima, que s’hauria abraonat sobre la dona, fent-li diverses ganivetades i fugint corrent del lloc dels fets.
Els Mossos d’Esquadra busquen en aquest moment l’autor d’aquesta agressió masclista.

x