La FCF espera que en menys de dos anys el camp de gespa de Castellfollit sigui una realitat

Castellfollit segueix lluitant perquè un dia el camp de futbol de sorra passi a ser de gespa. El principal problema és que el camp no és municipal, és una propietat privada, i això dificulta l’obtenció de subvencions.


L’ajuntament és qui es fa càrrec de pagar el lloguer. Un any més la Unió Esportiva Castellfollit ha dut a terme el Torneig de la Cinglera, de futbol formatiu, que entre els diversos objectius que persegueix, hi ha el de fer-se visible davant aquesta problemàtica.

Miquel Andújar, president UE Castellfollit: De totes maneres estem lluitant, des de fa anys, i no pararem fins que tinguem el camp de gespa.

Miquel Reverter, alcalde de Castellfollit de la Roca: Normalment les administracions no subvencionen millores en propietats privades i aquí estem intentant esquivar aquest escull. No és impossible, però és difícil, però potser via cessió o alguna cosa podem trobar la formula. Ara, nosaltres seguim treballant per aquest objectiu del camp de gespa.

Jordi Bonet, vicepresident FCF: A veure si abans d’un parell d’anys, quan abans millor, amb l’ajuda federativa o institucional, de tothom, la temporada que ve o l’altar puguem venir a veure aquest torneig sobre gespa natural, que és el que es mereix el club i el poble.

Esportivament, el torneig d’engany tenia dues novetats: s’ampliava de categories i es duia a terme en dos dies. El Calldetenes es va imposar en prebenjamins i l’Olot en benjamins i alevins. En total hi van participar 24 equips. Precisament, com més equips vinguin, més persones es sensibilitzen, també, amb les condicions que han de jugar a futbol els diversos equips de la Unió Esportiva Castellfollit.

Ivo Pujiula, entrenador aleví UE Castellfollit: És un torneig que fa molta il·lusió als nens i fa que molts clubs que no han vingut mai a jugar aquí, es fiquin a la pell de com hem de jugar nosaltres.

Sigui com sigui, tots esperen trobar una solució, perquè els futurs Tornejos de la Cinglera siguin, ja, sobre gespa i no sobre sorra.

x