Castellfollit urbanitzarà l’any 2022 dues de les zones que considera més prioritàries

A Castellfollit de la Roca urbanitzaran la zona esportiva i també els voltants del centre cívic. Ho faran amb el projecte que contempla el seu Pla d’Obres, i l’alcalde espera que al llarg del 2022 es tirin endavant ambdues remodelacions.

Miquel Reverter, alcalde de Castellfollit de la Roca: “Estem a punt de començar. Els dos projectes del Pla d’Obres són la urbanització de la zona esportiva i la del centre cívic. La intenció és començar a urbanitzar la zona esportiva i al mes de setembre, i tota la banda del centre cívic. L’any 2022 -i el 2024- hi ha un bon gruix de projectes a executar”.

D’altre banda, Castellfollit segueix treballant en el seu gran projecte, la millora de l’accés al nucli antic. Allà hi viuen una tercera part dels habitants del poble. El consistori està en tràmits per adquirir la propietat del museu de l’embotit in l’antic cinema, que serà el primer pas per poder-hi actuar. Ara per ara, hi ha un únic accés al barri vell.

x