Maià de Montcal, a punt d’iniciar el seu gran projecte de reforma del carrer Girona

El Pla d’Obres i Serveis de Maià de Montcal anirà destinat íntegrament a un dels grans projectes que té pendents el municipi: la millora integral del carrer Girona, des de les canalitzacions fins a l’asfaltatge, amb un import d’uns 290.000 euros.

El serà és possible gràcies a la subvenció de 140.000 euros i a una aportació de la Diputació, de 60.000. L’Ajuntament hi posarà la resta i des del consistori asseguren que no repercutirà de cap manera en els impostos que pagarà el contribuent.

Joan Gainza, alcalde de Maià de Montcal: “Hem de dir que no es repercutirà en cap impost. Assumirem el que resta. El projecte és, evidentment, d’un import que no està a l’abast d’un poble com el nostre. Sense subvencions com aquesta seria impossible”.

Les obres podrien començar un cop licitat el projecte i adjudicada l’obra, i s’espera que a principis de 2022 es pugui posar ja fil a l’agulla a l’inici dels treballs.

x