El Casal Marià d’Olot deixa de ser, a partir d’aquest dijous, punt de vacunació massiva

A partir d’avui, canvis pel que fa a l’administració de les vacunes contra la COVID-19 a Catalunya, i també a Olot. Després d’assolir el 68,5% de la població vacunada contra la COVID-19 a la regió sanitària de Girona, Salut ha anunciat el tancament de diferents punts de vacunació massiva del territori, entre ells el Casal Marià. A partir d’ara, les persones que encara no s’hagin vacunat i ho vulguin fer, hauran de dirigir-se al seu centre d’atenció primària de referència.


El Casal Marià doncs, operatiu des de l’inici de la campanya de vacunació, deixarà de ser punt de vacunació massiva.

Totes les segones dosis que restin pendents de posar de les persones vacunades al Casal Marià, també s’administraran en aquests punts en dies puntuals, pels quals s’obriran específicament. Els ciutadans que s’hagin de posar la segona dosis seran citats, com és habitual, per sms.

Segons dades del Departament de Salut, la Garrotxa hauria assolit a hores d’ara més del 70% de la població vacunada amb la pauta completa.

x