L’Ajuntament d’Olot amplia la campanya Olot+50 de cares a la tardor i Nadal

La campanya Olot+50, engegada des del mes de maig, s’allargarà fins al 12 de desembre. L’Ajuntament d’Olot ha decidit ampliar-la amb l’objectiu de reactivar els comerços i l’activitat econòmica a la ciutat durant la tardor i les setmanes prèvies a Nadal.


De fet, la campanya s’havia d’acabar aquesta mateixa setmana.

Estanis Vayreda, regidor promoció Aj. Olot: “Davant d’aquest èxit i la bona valoració dels més de cent establiments que hi participen hem decidit allargar la campanya i, per tant, permetre que totes les persones que encara tenen vals ho puguin fer. Recordar que encara hi ha 650 persones que poden optar per aquells 50 euros de regal per comprar en establiments de la ciutat.”

Fins a dia d’avui, la campanya ha generat un conjunt de compres per valor de més de 460.000 euros, molt superior als 300.000 euros que s’havien previst inicialment. La gran majoria de transaccions han tingut lloc als comerços. La campanya, a més, ha permès incrementar el nombre de persones adherides al GarrotxaApprop. En quatre mesos s’han obtingut més de 3.181 usuaris nous.

Estanis Vayreda, regidor promoció Aj. Olot: “Continuar animant a que la gent es baixi l’aplicació, que consumeixi als establiments d’Olot, els comerços, restaurants, empreses de serveis… i d’aquesta manera, de seguida que arribin els 50 euros rebran 50 euros més i per tant, podran ajudar a aquests sectors que porten uns mesos amb moltes dificultats arran de la pandèmia.”