Tres gironins al podi de Tercera Federació, en una part alta amb marcat accent garrotxí

Tres gironins al podi del grup 5 de la Tercera Divisió i tots tres tenen un accent garrotxí d’una o altra manera. A Peralada, hi destaquen ja molts ex de la Unió Esportiva Olot i al filial del Girona mana un besaluenc.


Axel Vizuete, l’entrenador que va agafar l’equip gironí a Segona Catalana i l’ha col·locat a les portes de la Segona Federació -l’any passat es van quedar a un sol partit de pujar-hi- és el tècnic del líder invicte de la categoria en aquetes quatre primeres jornades.

Axel Vizuete, entrenador Girona B: Veure tres gironins a dalt és molt positiu, és un orgull i una bona recompensa a la feina feta a tota la província”.

El filial gironí ho ha guanyat tot i no es deixarà intimidar per l’Olot. De fet Vizuete diu que arriben tranquils i amb les idees clares. La formació i nodrir el primer equip de recursos és l’únic objectiu del de Besalú.

Vizuete sap que l’Olot no serà un rival fàcil. El coneix, l’ha vist jugar i en destaca l’experiència i la qualitat dels seus davanters. Un club, el garrotxí pel que no ha passat ni com a futbolista en una llarga trajectòria ni com a entrenador, però a qui no amaga que li agradaria entrenar algun dia.

Axel Vizuete, entrenador Girona B: “Seria tot un orgull que l’Olot s’interessés per mi, li tinc molta estima per proximitat i és un club que fa les coses bé, però estem molt centrats aquí i en la feina que fem, que de moment ens està sortint bé i tenim molt per fer”.

Això sí, Axel Vizuete està bé a Girona. Hi està molt bé. Tot i que la terra estira i no li facis triar entre la capital i el seu estimat poble.

x