Un Olot en un bon moment rep el líder invicte de la lliga, el Girona B

Mirant la classificació al grup 5è de la Tercera Federació, tot fa pensar que la Unió Esportiva Olot és un dels equips més capacitats per treure-li punts al Girona B aquesta temporada. De moment els d’Àxel Vizuete porten un 12 de 12.


Albert Carbó, entrenador UE Olot: Han demostrat que són el rival a batre, amb aquest 12 de 12 punts aconseguits fins al moment. I aquesta setmana tenim el deure de guanyar per jugar a casa i tombar aquest ple de victòries.

Carbó sap que s’enfrontaran amb jugadors joves i de nivell i també té clar quin partit s’esperen.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: Serà un partit molt igualat. Sempre que he jugat contra el Girona de l’Àxel, han sigut duels molt tàctics, amb poques ocasions, i els petits detalls poden decantar la balança.

Hi ha pressió per afrontar aquest partit, mirant la classificació i l’objectiu de la temporada?

Albert Carbó, entrenador UE Olot: Som conscients de l‘obligació que tenim que l’equip estigui a la part alta de la classificació, però tampoc ens obsessionem.

La Unió Esportiva Olot afronta el partit amb les baixes de Carles Mas, encara recuperant-se i de Moha, que es va lesionar el bessó contra el Manresa i estarà 10 dies de baixa. Possiblement, però, l’equip recuperarà a Ferri López, que ja s’ha entrenat amb el grup aquesta setmana.

Qui també ha parlat aquesta setmana de l’equip, i molt bé, ha estat el president del club.

Joan Agustí, president UE Olot: L’inci de lliga ha sigut fantàstic i no vam guanyar al camp del Vilafranca perquè el porter també juga i va fer un partidàs. Però estem fent un bon recorregut en aquests quatre primers partits que portem.

Entrenador content. President content. I cap derrota abans d’enfrontar-se al Girona B. I públic a favor aquest diumenge. El club fa crida per omplir al màxim l’estadi. Tot amb vent a favor per afrontar un dels partits de la temporada per a la Unió Esportiva Olot. El duel es jugarà diumenge a les cinc de la tarda.

x