Bon futbol sense gols en el duel entre l’Olot i el Girona B (0-0)

Partit igualat a l’Estadi Municipal en un partit sense gols. Els dos conjunts han gaudit de comptades ocasions de gol. L’equip d’Albert Carbó arribava al derbi gironí amb tres victòries i un empat. Un Olot que ha començat el partit provocant un penal al minut 2. Callís ha centrat a Ferrón, que ha rematat a les mans de Biel Farrés. Eloi Amagat ha pogut avançar els vermells, però el seu llançament ha anat al pal dret de la porteria visitant. El Girona B aprofitava per fer perill al contraatac amb la velocitat a la banda dreta configurada per Benítez i Sulei. De fet, el filial del Girona ha pogut estrenar l’electrònic quan al minut 27 Artero ha rematat una bola que ha impactat a la cama de Dawda i l’ha acabat desviant.

La represa ha començat elèctrica per als olotins. Ferrón ha fet una centrada pocs minuts després d’iniciar-se la segona part i Arranz ha rematat a fora per ben poc. En tot cas, ni els olotins ni els gironins han sigut capaços de crear ocasions clares durant bona part de la segona meitat. Durant els darrers minuts, però, els visitants han disposat de les millors ocasions. Quan faltaven cinc minuts per al final, Batalla ha posat un peu salvador per enviar a córner una claríssima arribada d’Adrià Gené. I quan en faltaven dos, Artero ha xutat fregant el pal de la porteria olotina.

Més d’un miler de persones han assistit al fortí olotí en un matx, finalment, sense gols. La nota negativa del partit ha sigut la lesió d’Uri Ayala, que no ha pogut acabar el duel.