Els Mossos d’Esquadra detenen l’autor de l’apunyalament a la seva exparella a Olot

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest diumenge l’home que estaven buscant com a responsable d’apunyalar una dona al centre d’Olot aquest passat dilluns.

Els fets van passar cap a les cinc de la tarda al carrer Mulleras de la capital de la Garrotxa, concretament davant de la botiga d’electrodomèstics Coderch, quan una dona va ser agredida amb una arma blanca. Quan els Mossos i la Policia Local d’Olot van arribar al lloc, van localitzar la víctima conscient amb diverses ferides al coll, braç i abdomen. El Servei d’Emergències Mèdiques va traslladar la dona a l’Hospital Comarcal de la Garrotxa on va rebre assistència amb pronòstic lleu.

La informació facilitada pels testimonis va ser fonamental per a la identificació del presumpte autor dels fets, l’ex parella de la víctima, qui abans d’agredir-la amb l’arma blanca va intentar fer-la pujar al seu vehicle en contra de la seva voluntat. Els agents de la comissaria d’Olot van establir un dispositiu d’investigació i recerca  de l’home sense arribar a localitzar-lo, motiu pel qual es va emetre una ordre de detenció en cas de trobar-lo.

La matinada d’ahir, gràcies a la col·laboració ciutadana, els mossos de la comissaria de Banyoles van rebre l’avís per un robatori en un establiment del carrer Sant Andreu de la localitat de Porqueres.En arribar al lloc, els mossos juntament amb els agents de la Policia Local de Banyoles van observar com un dels autors fugia i s’amagava. Tot i això, el van localitzar i detenir. Posteriorment, van comprovar que era l’agressor que tenia pendent l’ordre de detenció pels fets d’Olot.

El detingut, a qui li consten nombrosos antecedents, passarà pròximament a disposició judicial per declarar davant l’autoritat judicial competent.