Més de 3.000 persones visiten la Fira Internacional de la Bruixeria de Sant Joan les Fonts

Sant Joan les Fonts va viure un cap de setmana ben ple de màgia amb la Fira Internacional de la Bruixeria. La quinzena edició, dedicada a l’arrel tradicional, va acollir en total, més de 3.000 visitants al llarg de tot el cap de setmana. La procedència del públic ha estat diversa, predominant el públic de proximitat, però també internacional, bàsicament de França.

Una de les novetats d’aquest any era el relleu generacional en el Ball de Bruixes i la incorporació d’una dansa de Gegants, que va aglutinar desenes de visitants.

Paral·lelament, diumenge es van conèixer els guanyadors del V Premi de Contes Fantàstics organitzat per l’Escola Municipal de Belles Arts de Sant Joan les Fonts. En aquesta cinquena edició, una de les més participades, es van rebre textos arribats des de Girona, Barcelona, Tarragona i, fins i tot, de terres valencianes.