Tret de sortida a la 16a edició del Cicle Jazz Olot amb el concert a càrrec de Dani Pérez, Guillem Arnedo, Horacio Fumero i Lucía Fumero

Olot va convertir-se, aquest dissabte, en seu del Festival de Jazz de Barcelona, ‘L’hora del Jazz’ amb el concert a càrrec de Dani Pérez, Horacio Fumero i Guillem Arnedo.

El trio, amb la cantant i pianista Lucía Fumero com a convidada, va interpretar composicions dels mateixos músics, peces amb arrels de la música tradicional argentina i estàndards de la tradició jazzística amb arranjaments propis. Aquest, va ser el primer concert de la temporada de Jazz Olot i el darrer del Festival de Jazz de Barcelona.

Guillem Arnedo, bateria: “A la nostra música tenim temes propis, composicions meves, de l’Horacio i d’en Dani, i també alguns temes més tradicionals del folklore sud-americà i algun standard de jazz. Els nostres temes tenen arrels argentines, ja que l’Horacio Fumero i la seva filla tenen tota aquesta tradició molt arrelada i en Dani també és argentí. Tenim un grup amb una connexió molt forta amb l’Argentina”.

El proper concert d’aquesta tardor del cicle Jazz Olot, portarà a la ciutat el nou treball de Manel Fortià fet amb estreta col·laboració amb Antonio Lizana, en el qual fa una aproximació al flamenc jazz. El concert tindrà lloc el dissabte 18 de desembre a les 8 del vespre a la sala El Torín.