Argelaguer culmina els dipòsits d’aigua, amb una capacitat d’un milió de litres

Aquesta zona era de molt difícil accés fins fa ben poc. Ara, un nou camí permet als tècnics municipals accedir-hi amb facilitat. Ha costat uns 75.000 euros i s’ha construït amb l’ajuda d’una subvenció de la Diputació.

Artur Ginesta, alcalde d’Argelaguer: “Abans, accedir als dipòsits era molt complicat perquè aquests terrenys eren privats. Ara hem guanyat una zona més que té un accés ben delimitat”.

I al damunt del turó, un nou dipòsit d’aigua municipal amb capacitat per un milió de litres. De fet, dins de la instal·lació hi ha dos espais que emmagatzemen 500.000 litres cadascun. Ha costat uns 250.000 euros dels quals l’Agència Catalana de l’Aigua n’ha pagat 120.000. Es tracta d’una inversió total de 400.000 euros dels quals 170.000 han estat subvencionats. Una inversió en un servei essencial. Una inversió, doncs, en qualitat de vida.

Artur Ginesta, alcalde d’Argelaguer: “Abans, teníem reserva per poc temps en cas d’avaria. Ara podem aguantar deu dies. Era molt necessari”.

La instal·lació està preparada per actuar cap a Tortellà i els municipis de més amunt, també, en cas que sigui necessari.

x