‘De Toni a Toni’, una unió cultural i pictòrica “més enllà del dibuix”

Toni Carbonell, co-autor de ‘De Toni a Toni’: Fa un any vam decidir amb en Toni que ens enviaríem el bon dia cada dia i ens l’enviaríem amb una imatge.

I algunes d’aquestes imatges, precisament, són les que formen part de la nova exposició que l’antiga església de Castellfollit de la Roca acull des de ja fa unes setmanes, a càrrec d’Antoni Carrera ‘Karris’ i Toni Carbonell. L’exposició pretén fer una reflexió sobre tres paraules i estats diferents: mirar, veure i contemplar. L’església, de fet, disposa d’un espai audiovisual on en un vídeo es poden apreciar diverses fotografies de les obres dels dos autors, primer passant molt de pressa, però de mica en mica, passant lentament.

Antoni Carrera ‘Karris’, co-autor de ‘De Toni a Toni’: He portat una obra antiga de fa anys enrere que ja havia mostrat a la Garrotxa fa molts anys. 

Una unió cultural i pictòrica ‘més enllà del dibuix’ amb uns vincles molt importants i que els dos autors asseguren haver gaudit de valent. El dissabte 9 d’octubre es farà una reinauguració de la mostra, que gaudirà amb l’actuació musical del grup Kinkalla d’Olot. L’exposició es pot visitar els divendres de 5 a 7 de la tarda i els dissabtes i diumenges d’11 del matí a 2 del migdia i de 4 a 7 de la tarda.

x