Els dos primers equips del Club Vòlei Olot inicien un nous curs amb l’ambició de fer un canvi de mentalitat i ser més competitius

Els dos primers equips del Club Vòlei Olot enceten una nova temporada un nova temporada a les seves respectives lligues. El sènior femení, que juga al grup B de la Primera Catalana, ja fa dos setmanes que ha començat.


Ho ha fet perdent contra el Prat i contra el Vall d’Hebrón, però l’objectiu és lluitar per les primeres posicions del grup, intentar atacar l’ascens i jugar en futures temporades a la mateixa categoria que els nois; aquest dissabte (18.30h) reben l’Ametlla. L’equip ha perdut alguna de les jugadores més experimentades, però han anat pujant juvenils i inclòs cadets. Ara mateix, però, no poden comptar amb dos de les referents de l’equip: Patri Palacios, que es va torçar al turmell en el darrer partit ni amb Paula Busquets, encara recuperant-se de la lesió al genoll.

Jorge Silva, entrenador sènior masculí Vòlei Olot: Paula és una jugadors que per nosaltres és molt important i l’estem esperant.- Crec que està a la recta final de la recuperació, potser a meitat d temporada la recuperem. Però depèn de la recuperació i que ella es senti confiada per jugar.

Els nois, de la seva banda, començaran la lliga aquest dissabte a casa contra el Sóller (16h). Una primera estatal en la que s’hi busquen mantenir amb un equip rejovenit. Aquesta temporada, ha de ser la de confirmació pels jugadors més joves, que el curs passat van fer el salt de juvenil al primer equip, com són Eudald Sagué, Guillem Matabosch o Eliat Antonie.

Jorge Silva, entrenador sènior masculí Vòlei Olot: Estem molt contents d’aquest grup de joves que l’any passat van fer un pas endavant i aquest any s’han de consagrar, tenen molta confiança i estan molt bé. Jo crec que els són part d’aquest relleu que mantindran el club durant molts anys.

Possiblement el masculí podrà comptar aquesta temporada amb un company de Jorge Silva, Liovi Lamus, també veneçolà.

Segons el tècnic del Vòlei Olot aquest curs també ha de servir perquè els dos equips, però el club en general, faci un pas més a ser més competitius i a fer un canvi del mentalitat que els permeti ser millors.

Jorge Silva, entrenador sènior femení Vòlei Olot: Contra l’equip que hagis de jugar has de tenir la teva identitat i mantenir el teu sistema de joc. De vegades estem massa pendents de les estadístiques, de si ja els hem guanyat abans, o no etc. I cada partit és un món, en realitat. Estem aprenent l¡’esperit de competitivitat. És un tema mental, de com preparar els partits… És un tema que hem de treballar molt, perquè és on jo crec que tenim problemes.

x