La tornada al curs escolar fa palès la importància d’aprendre idiomes des de petits

La importància d’aprendre idiomes al més aviat possible es fa palès amb la recent tornada al curs escolar. Les famílies aprofiten aquestes dates per matricular els infants en centres educatius complementaris, amb la intenció que comencin a aprendre un idioma des de ben petits. Segons els experts, el cervell és una esponja durant aquests anys.


Anna Martí, coordinadora acadèmia de Kids & Us Olot: Quan som petits aprenem sense saber que estem aprenent i agafem el sentit global del que ens estan explicant.

Les escoles d’idiomes han assegurat que aquest any enfronten el curs amb les mateixes ganes, tot i que amb una mica més de previsió. L’anglès, en concret, es tracta d’una llengua indispensable en els temps que corren per ser competitiu en el món laboral. Per aquest motiu, cada vegada són més els centres que ofereixen cursos d’idiomes extraescolars  Tots amb un mètode diferent.

Anna Martí, coordinadora acadèmia de Kids & Us Olot: La nostra metodologia és una carrera a fons i és molt diferent del que realment es fa en una escola.

x