L’Olot.doc arriba al seu equador amb tres documentals per al públic general

La mostra de cinema documental, l’Olot.doc arriba avui a l’equador de l’edició 2021. Després d’un èxit rotund amb els tres documentals per escoles i instituts, des d’aquest dijous i fins dissabte és el torn del públic adult.


Aquest dijous es podrà veure ‘Welcome to Checnya, un documental que tracta la persecució contra els homosexuals a Txetxènia de finals de 2010, i la xarxa d’activistes que els van ajudar a fugir de Txetxènia.

Igual que per les escoles, cada projecció anirà acompanyada d’una ponència o debat amb diverses veus expertes.

Joaquim Castells, Olot.doc: “Jo recomano els tres documentals, són els tres boníssims i multipremiats a nivell internacional. Cadascú té una temàtica diferent, així que animo a la gent a que els vingui a veure. L’entrada és més que mòdica, 4 euros, i poden veure un documental i una ponència. No és només anar a veure el documental, també és la ponència i tenim ponents molt interessants. Tenim en Gaspar Hernández, en Francesc Miralles i un exsarcerdot del vaticà que va declarar la seva homosexualitat i el van fer fora, tenim ponents boníssims.”

Demà divendres, a partir de 2/4 de 7 de la tarda es podrà veure ‘King of the Cruise’, que parla de la riquesa d’un ric i extravagant baró escocès amb la seguida ponència de l’escriptor i periodista Gaspar Hernández. Dissabte serà el torn de ‘The painter and the thief’, un documental que retrata la història d’una artista i un lladre, amb una ponència amb el també escriptor i periodista Francesc Miralles.

x