Suite TOC núm.6, de Les Impuxibles, arriba a Olot aquest divendres en motiu de la setmana de la Salut Mental

Les Impuxibles, la companyia de les germanes Clara i Ariadna Peya, han creat amb Judith Pujol i María Velasco un concert, un espectacle, un espai fronterer d’identitats velades per donar llum a un tema silenciat i amb poc espai en la nostra societat: la simptomatologia del TOC (Trastorn Obsessiu Compulsiu).


Una aproximació en primera persona a la perifèria dels discursos oficials i una reivindicació dels col·lectius silenciats i la desestigmatització dels trastorns mentals. Una diagnosi transformada en un intens i alliberador viatge compartit.

Tena Busquets, programadora arts escèniques: “És una peça que és molt multidisciplinar, no és un concert, no és un espectacle de dansa, no és una obra de teatre…però és les tres coses alhora. Tot això acompanya a explicar com una persona que pateix aquest tipus de malaltia mental es relaciona amb el món i el món es relaciona amb ella. També recordar que serà un espectacle accessible auditivament i també que inaugurem, per celebrar aquest dia de la Salut Mental, un espai tranquil. Al saló de descans tindrem uns seients reservats per si hi ha gent que enmig de l’obra necessita sortir, apartar-se un moment, reposar, respirar i tornar a entrar.”

L’espectacle, es podrà veure al Teatre Principal d’Olot aquest divendres a partir de 2/4 de 8 del vespre.

x