Aquest diumenge torna el mercat de la joguina de la AOAPIX

La Plaça Campdenmàs tornarà a omplir-se de nens, nenes, joves i joguines. Després de dos anys sense celebrar-se a causa de la pandèmia, L’AOAPIX torna a recuperar  el mercat de la joguina. Una iniciativa que ja arriba a la seva novena edició.

Josep Maria Reixach, AOAPIX: “És una de les activitats que estem més contents. Són la mainada i els joves els protagonistes, no nosaltres. Nosaltres estem bàsicament acompanyant. Estem especialment orgullosos, va ser una proposta que ens va fer DinàmiG i nosaltres encantats de fer-ho. Els protagonistes, i ho diem també durant el mercat, volem que siguin els nens i joves i realment ho són.”  

Serà des de les 10 del matí del diumenge fins a les 2 del migdia i tindrà el mateix funcionament que abans de la pandèmia. La participació és totalment gratuïta i no cal inscripció prèvia. L’organització, demana que siguin la mainada i els nois i noies els únics que gestionin la parada.

Jaume Moliné, AOAPIX: “El patró és un mercat convencional, l’únic uqe en aquest cas és de joguines de segona mà. S’improvisa bastant, aquest any és probable que baixi el Porc i el Xai i també tenim la venda de samarretes solidàries.”

Aquest, és dels primers esdeveniments que organitza la Penya en dos anys, després del ball del Porc i el Xai per les Festes del Tura.