La UE Olot visita la Pobla de Mafumet amb Carles Mas donat d’alta

Després de superar amb bona nota els duels contra Manresa i Girona B, la Unió Esportiva Olot continua el seu camí a la tercera Federació. Aquest diumenge a partir de les 12 del migdia visiten la Pobla de Mafumet, que estan també a la part mitja alta de la taula i que encara no han perdut a casa. Albert Carbó té clar amb què hauran de vigilar els seus jugadors.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: Un equip que són més directe del que em pensava, tenen futbolistes talentosos al ser un filial i això pot provocar el partit es parteixi en certs moment, una mica com va passar contra el Figueres. Ho harem de controlar i dominar aquestes situacions. En transició, però, som potents, i podem decantar el partit.

La bona notícia és que l’equip recupera Carles Mas, que ja ha estat donat d’alta i anirà tornant progressivament.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: Molt bona notícia perquè és un futbolista molt important per nosaltres.

La notícia dolenta serà, sens dubte, l’absència d’Oriol Ayala, que està pendent dels resultats de la ressonància per saber l’abast de la lesió a l’abductor. Sobre si el club està estudiant la incorporació d’algun defensa més…

Albert Carbó, entrenador UE Olot: Sí, hem parlat amb en Sergi a veure què fem, però no podem prendre una decisió sense saber el mesos (2, 3 4…) de baixa que tindrem Ayala. Un cop ho sapiguem tocarà prendre una decisió o no.

Tret d’Ayala, però, la resta estan tos al 100%, inclosos Ferri López i Moha.

x