Les Preses tornarà a celebrar la cursa de la dona

Les Preses  acull el diumenge 24 d’octubre la 4a edició de la cursa de la dona.

Pere Vila, alcalde de Les Preses: Aquest any, per sort, podem tornar a retrobar-nos, que l’any passat per culpa de la pandèmia no va ser possible.

Albert Danés, regidor d’esports Aj. Les Preses: És una molt bona notícia que es puguin tornar a fer curses populars i solidàries com aquesta, aquí a Les Preses.

De moment ja s’han inscrit 600 persones a la prova. La gran notícia per les organitzadores és tornar a la presencialitat, d’una cursa que tindrà poques diferències respecte les d’abans de la pandèmia.

Love Lopera, organització cursa de la dona de Les Preses: HI haurà la cursa de 5 i 10 quilòmetres, com altres anys, l’únic que no podrem fer les activitats de després, amb zumba, esmorzar i altres activitats.

L’objectiu és aplegar el màxim de dones possible per una cursa que recapta fons per Oncolliga Girona i la lluita contra el càncer de mama. En la darrera edició, la del 2019, hi van participar 2.000 dones i es van aplegar 11.000 euros, que serveixen per coses molt diverses com serveis psicològics, fisioterapeutes, llar residència, banc de perruques o préstec de material, entre d’altres.

Paqui Badosa, presidenta Oncolliga Girona: Jo des de la Fundació Oncolliga vull agrair que la gent de Les Preses hagin tornat a pensar amb nosaltres, ja que és gràcies a actes com aquest podem seguir amb el nostre projecte, que és simplement ajudar als malalts de càncer i als seus familiars

Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web http://cursadeladona.lespreses.cat/

Fins el 17 d’octubre. Una cursa sens dubte necessària, donat que el coronavirus ho va aturar pràcticament tot, però malalties com el càncer, no.

x