Sant Joan les Fonts estrena la seva primera gran superfície comercial

Aquest és el primer gran supermercat de Sant Joan les Fons. El municipi ha crescut molt en els darrers anys, és el tercer en nombre d’habitants a la comarca i necessitava un equipament com aquest, que va tenir una gran acceptació per part dels clients en el seu primer dia d’obertura.

Amb dos accessos i de fàcil aparcament, es tracta d’un supermercat gran però amb un esperit familiar que vol satisfer les necessitats la comarca a partir dels seus valors.

Eli Arimany, encarregada del nou SPAR de Sant Joan les Fonts: “La proximitat dels productes i el bon tracte amb el client són les nostres prioritats. Creiem que feia molta falta un supermercat com aquest a Sant Joan i estem convençuts que funcionarà”.

Onze llocs de treball en una plantilla que l’empresa té la intenció de fer créixer en un futur, en un establiment modern i ergonòmic amb una bona oferta de frescos, fruita i productes a granel.

x