Arriba la primera derrota de l’Olot a la Pobla de Mafumet (0-1)

La Unió Esportiva Olot ha encaixat aquest migdia la primera derrota del curs per la mínima davant el filial del Nàstic de Tarragona, la Pobla de Mafumet. A la primera part hi ha hagut poques ocasions de gol clares. Kilian ha tingut la més clamorosa, però Dani Parra ha evitat que estrenés el marcador. Els locals han posat la por al cos al conjunt d’Albert Carbó en diverses ocasions, però Batalla s’ha lluït, especialment, en un llançament de falta directa poc abans del descans.

A la represa ha sigut quan ha caigut el gerro d’aigua freda per als olotins. Santi Guzmán ha sabut aprofitar una errada defensiva de l’Olot en una ràpida sortida al contraatac al minut 49. Els de Carbó han posat una marxa més i han estat molt a prop de l’empat. Vallès ho ha intentat des de lluny amb un fort cacau que ha sortit fora per ben poc al minut 62 i dos minuts després, Arranz ha perdonat en una clara ocasió que ha salvat Parra. Batalla ha volat poc després per evitar el segon de la Pobla. Zaka ha tingut la darrera ocasió de l’Olot en una jugada en què un defensa ha tret la bola sota pals.

Una llàstima per un Olot que no ha aconseguit puntuar a la Pobla de Mafumet i que es troba, ara mateix, a cinc punts del lideratge, per sota el Girona B i el Peralada, respectivament.