700 persones participen en una marxa solidària contra el càncer infantil i recapta 8.000 €

Maria Collell, organitzadora: Vam tenir una molt mala notícia aquest estiu amb una leucèmia infantil del fill d’una noia de la colla. Vam sentir la necessitat d’ajudar-la d’alguna manera i vam tenir aquesta idea que està sent meravellosa.

Sant Joan dels Balbs i solidaritat es van convertir en sinònims aquest cap de setmana. I és que aquest diumenge al matí hi va tenir lloc una marxa solidària contra el càncer infantil. De fet, amb la cursa es van recaptar més de 8000 € que van anar destinats al projecte de la nova àrea d’hospitalització d’oncologia i hematologia pediàtriques de la Vall d’Hebron, que lideren les fundacions Albert Bosch, Aladina i Small.

Maria Collell, organitzadora: Vam triar aquest lloc, perquè l’Otger venia a jugar molt amb el seu germà bessó, l’Oriol, i venien amb la seva iaia sempre en aquest indret. Per això, creiem que és un homenatge a ell i la seva família.

Un recorregut de 5,5 km i 325 metres de desnivell que els més de 700 participants van poder fer en una sortida esglaonada. A més, es van recollir uns 400 dorsals solidaris per a les persones que van voler col·laborar amb la causa, tot i no poder participar. També es va obrir la venda de gorres solidàries per recaudar més fons.

x