Les Preses vibra amb el concert de Miki Núñez i els Gegants celebren 25 anys

Cap de setmana molt especial a les Preses. Després de dos anys, la Gala va omplir d’energia el poble. Dissabte a la nit l’actuació de Pol Ferrés i Miki Núñez va fer vibrar l’Envelat. El conegut cantant català va oferir davant gairebé un miler de persones més d’una desena de temes, que els assistents van cantar com mai, com ara ‘La Venda’ o ‘No m’ho esperava’.

També un dels actes més especials va ser la cercavila dels Gegants, la Granota i els Calabotins que es va celebrar diumenge, acompanyats, això sí, dels grallers i timbalers de les Preses. L’any passat no es va fer cercavila, sinó un passeig pels carrers del poble, mentre els veïns s’ho miraven des de casa seva. I, més tard, a la plaça Major, va tenir lloc el ball i l’acte commemoratiu de l’aniversari número 25 dels Gegants.

Josep Maria Batlle, Amics de les Preses: Jo crec que és inèdit. Sobretot per a la mainada, però els pares també volen veure una cosa que ja s’ha fet seva i del poble.

Una de les activitats més atractives de la Gala, sense cap mena de dubte, tant per infants com adults. Aquest dilluns a la tarda, és el torn de El Pot Petit, que actuarà a l’Envelat. I aquest dimarts, serà l’Orquestra Maravella qui tindrà el protagonisme. La festa major conclourà amb la cercavila i el ball de la faràndula.

x