L’Olot.doc finalitza amb més de 600 alumnes i professors participants i un balanç molt positiu

Més de 600 alumnes i professors de centres educatius d’Olot i comarca han passat per aquesta edició de l’Olot.doc escoles. Enguany s’han pogut veure fins a 5 documentals, dos d’ells també per al públic general, amb les seves respectives ponències a càrrec de veus expertes. Des de l’organització fan un balanç més que positiu.

Joaquim Castells, Olot.doc: “La secció escoles, que van ser tres dies, hem tingut un total entre alumnes i professors de 605 persones. L’èxit en les escoles ha sigut espectacular. En quant al públic general, hem tingut una bona acceptació. Podem dir que sí, que ha estat un èxit. Esperem consolidar-ho, especialment tot el públic perquè l’any que ve s’animin i sigui tan nombrós, a ser possible, com les escoles.”