Més d’un centenar de joves firaires participen al Mercat de la joguina de l’AOAPIX

Joguines de tots els colors i formes, llibres, bicicletes, nines i peluixos, etc. ahir al matí la Plaça Campdenmàs d’Olot. Sí, era el mercat de la joguina de l’AOAPIX que s’ha pogut tornar a celebrar després de gairebé dos anys per culpa de la pandèmia.

Josep Maria Reixach, AOAPIX: “L’any passat no ho vam poder celebrar perquè no era prudent, enguany vista la situació vam demanar permís i ens van dir que si. Tothom va amb mascareta, hi ha gel hidroalcohòlic i la gent intenta mantenir distàncies…a banda, que la situació ha millorat moltíssim.”

El mercat de la joguina de l’AOAPIX fa ja 9 anys que omple la Plaça Campdenmàs de joves firaires i d’ofertes ben sucoses, tot i que un dels principals objectius del Mercat, és el reciclatge i fomentar la responsabilitat entre els més petits.

Josep Maria Reixach, AOAPIX: “No fem inscripcions per tant no sabem quantes n’hi ha. Pensem que hi ha unes 150 parades i de venedors i tot plegat penso que deu haver-hi unes 500 persones per aquí voltant. És un dels actes que ens agrada més poder fer, i més en aquest moment on creiem que la mainada i els joves han de poder sortir i intentar tornar a tenir una vida, entre cometes, més o menys normal.”