L’Ajuntament de Les Planes d’Hostoles preveu que les tres obres finançades pel PUOSC acabin a finals d’octubre

Eduard Llorà, alcalde de Les Planes d’Hostoles: La pandèmia ha alentit molt les obres. Aquestes eren actuacions que s’havien de fer durant el 2020. La Generalitat no s’ha portat gens bé amb els municipis. No se’ns ha deixat allargar les execucions de les obres un any més. Ens han fet córrer a última hora.


Amb aquesta contundència, el batlle de Les Planes d’Hostoles Eduard Llorà, denunciava la falta de “lleialtat institucional” de la Generalitat de Catalunya envers els municipis respecte a les obres del PUOSC que ja s’estan executant al poble. Un total de tres intervencions. La reforma de la Rambla és la intervenció més gran i la que fa més temps que s’hi està treballant.

Eduard Llorà, alcalde de Les Planes d’Hostoles: Ho hem enfocat tot des d’un punt de vista turístic, perquè se’ns exigia des de les convocatòries de subvencions que hi hagués una àrea de promoció econòmica.

La segona intervenció és la millora de les voreres i il·lumniació de la carretera i la tercera se situa al passeig del Torrent de Llameca. Un passeig on ja s’hi va començar a actuar l’any 2014 i on ara quedava actuar sobre tota la resta de camí fins a donar la volta a la parada. L’Ajuntament preveu que concloguin a finals d’octubre.

També cal destacar els treballs de construcció del nou dipòsit d’aigua a Les Encies, amb l’objectiu de millorar la pressió a la xarxa d’aigua municipal fins als habitatges. Una intervenció independent del PUOSC i amb una subvenció de l’Agència Catalana de l’Aigua.

x