Llargues cues però balanç positiu en els primers dies d’obertura de l’oci nocturn

Paciència. Els empresaris de l’oci nocturn a Olot n’han tingut molta i ara que han obert, els qui n’han de tenir són els usuaris, que en les primers nits de festa als locals de la ciutat han hagut de fer llargues cues a les entrades per la revisió del passaport Covid i també, alguns, s’han quedat fora en un moment donat per les restriccions d’aforament.


Ester Montero, usuària oci nocturn Olot: “Jo vaig venir aviat però algunes amigues meves es van quedar fora o van entrar tard per les cues. S’ha de tenir paciència i comprensió”.

Mentrestant, els responsables dels locals es multipliquen per fer complir les mesures i demanen als clients paciència molta responsabilitat.

Bernat Montes, propietari Lux i Stromboli Olot: “Intentem complir les mesures. No és fàcil, però de moment estem molt contents d’haver pogut tornar a obrir”.

La Flama, Lux i l’Stromboli van viure, doncs, la seva pròpia ‘prova pilot’ amb un balanç exitós. Mentrestant, el Lucky es mantenia tancat perquè encara no tenia tota la logística a punt. Ara, es preparen per obrir aquest proper divendres.

Joan Estartús, propietari Lucky Olot: “Encara no ho teníem tot a punt. Divendres obrirem i veurem com es comporta la gent, esperem que puguem fer complir les mesures”.

Neveres plenes, cambrers i cambreres treballant i gent passant-s’ho bé. Les nits a la ciutat recuperen poc a poc una normalitat que seguirà convivint durant un temps amb les mascaretes, el passaport Covid i els límits d’aforament.

 

x