Un jugador del CE Maià pateix dues aturades càrdio-respiratòries durant el duel contra el Bescanó B

Un jugador del CE Maià va patir aquest dimarts dues aturades càrdio respiratòries durant el partit contra el Bescanó B, al grup 27è de la Quarta Catalana de futbol.Segons ha pogut saber Olot Televisió, a través del club, el jugador es va desplomar al terra durant l’inici de la segona part del duel i es va poder aixecar.


Moments després, el van fer tornar asseure i va entrar altre cop en parada. De seguida tothom es va mobilitzar i van poder actuar ràpid per mitjà d’un desfibril·lador que hi havia prop de la zona esportiva de Maià de Montcal. Ferran Duran va ser estabilitzat i va ser traslladat a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on continua ingressat

El d’aquest jugador del CE Maià és el segon cas d’aquestes característiques a l’esport garrotxí en les darreres setmanes, després del cas del jugador del Club Hoquei Olot Joel Pagès, que va patir una aturada càrdio respiratòria en el duel de Lliga Catalana Plata a la pista del Barça. Després d’uns dies d’ingrés hospitalari, en Joel es troba en aquests moments recuperant-se a casa seva.

 

Foto: @ce.maia

x