Alegria i emocions a l’arribada de les campiones del món a Olot

L’espera aquest dimecres a la tarda es va fer llarga pel CPA Olot. A les famílies per veure l’arribada a les campiones del món i a les pròpies patinadores per les més de deu hores de viatge de tornada del Paraguai.


Quan passaven uns minuts de dos quarts de vuit del vespre, va arribar l’autocar i, de cop, explosió d’alegria.

Un cop totes trepitjant, novament, terra garrotxí, una forta ovació i tot seguit un bany d’abraçades, felicitacions, alguna llàgrima…

Sara Planella, patinadora CPA Olot: Arribar aquí a Olot i torbar-te tots el que t’estimes, ens encanta.

Josep Sagués, president CPA Olot: hem acumulat moltes sensacions aquests dies i aquesta rebuda ens ha encantat. Ho agraïm molt.

També hi va ser present l’alcalde d’Olot. Segons Josep Sagués, un dels culpables d’aquest èxit, Qui va empènyer fins l’últim moment l’equip a viatjar al Paraguai.

Sara Planella, patinadora CPA Olot: Poder anar al mundial i acabar la temporada d’aquesta amena era una de les millors coses que ens podien haver passat.

Josep Sagués, president CPA Olot: També crec que la World Skate es ho ha agraït que participéssim al mundial, perquè són moments difícils i hem estat a l’alçada. Aquest campionat tardarem a oblidar-lo, nosaltres.

El d’aquest any suposava el darrer mundial per algunes de les patinadores del primer equip, com és el cas de la Sara, que s’enduu sis dels tretze ors que ha guanyat el club.

Sara Planella, patinadora CPA Olot: Estic molt orgullosa, no puc desitjar res millor. Són tots els somnis fets realitat.

En definitiva, un gran final de festa abans de la rebuda que aquest divendres l’Ajuntament d’Olot li farà l’equip.