El Divisió d’Honor del CTT Olot estrena la lliga a Esparreguera

El CTT Olot ja es troba ben a punt de començar una nova temporada. I és que dissabte tornen les lligues. L’equip de Divisió d’Honor s’estrenarà a la pista del CETT Esparreguera a les 17.30 h. El coordinador del club Òscar Gallego considera que el grup 2B no és difícil, tot i que destaca el nou conjunt d’Eivissa.


Òscar Gallego, coordinador del CTT Olot: El grup no és molt difícil o no hauria de ser-ho si nosaltres juguem al nivell que podem jugar. L’Eivissa és difícil. La majoria d’aquests jugadors han jugat tots a Superdivisió.

El format general de competició és similar al de l’any passat. L’única diferència és que ja no hi haurà empats, però sí dobles. Pel que fa al conjunt de Primera Divisió, disputarà la primera jornada lluny de casa davant el CTT La Bisbal. L’equip que sí estrenarà la lliga al Pavelló d’Esports d’Olot serà el de Segona Divisió, en el partit davant el Termotur Calella.