Ja està operatiu a la Garrotxa el primer autobús híbrid de la comarca

Sisè bus híbrid que posa en marxa en tres anys a la província de Girona la companyia TEISA. El nou bus híbrid de la Garrotxa, el primer a la comarca, permetrà estalvis de consum de dièsel d’un 30% i la combinació dièsel-elèctric proporciona una autonomia de fins a 1.200km.


TEISA descarta de moment un bus interurbà totalment elèctric per la seva curta autonomia en trams interurbans en un pas més cap a la sostenibilitat.

Àlex Gilabert, director gerent de TEISA: “Hem posat en circulació un bus més potent que de costum per les característiques de les carreteres de la comarca. És un retorn als orígens”.

Amb el nou vehicle híbrid interurbà de la Garrotxa, fabricat a Suècia, la companyia té la intenció de fer la ruta Besalú – Castellfollit – Olot – Sant Esteve d’en Bas – Les Planes. En un futur proper, TEISA treballa per optar, en un futur, a les ajudes del Next Generation de la Unió Europea.