Aquest dissabte arriba l’estrena de l’Hoquei Olot a l’OK Lliga Plata

L’Hoquei Olot comença aquest dissabte la seva aventura a l’OK Lliga Plata.


Aniol Mangas, jugador CH Olot: Serà el primer partit d’una lliga que no hi ha estat mai el club. Fa deu anys estàvem a la pitjor categoria i ara ja estarem a la segona millor lliga.

L’Hoquei Olot s’estrenarà aquest dissabte a partir de les vuit del vespre a casa contra el Taradell, un dels equips potents d’un grup sud més que fort.

L’objectiu de l’equip aquesta temporada és mantenir-se a l’OK Lliga Plata, però sense renunciar a res. Si bé és cert que alguns jugadors com el mateix Aniol Mangas tenen experiència de sobres en categories com aquesta, aquest curs servirà per bona part de l’equip per agafar experiència.

Pel que fa a la manera de jugar, amb Jordi Garcia s’espera que l’equip sigui més ofensiu, tot i que el cert és que s’hauran d’anar adaptant al rival.

Aniol Mangas, jugador CH Olot: Un equip que apretarà a dalt i buscarà porteria, però dependrà del rival. Fins ara, on jugàvem, no canviàvem molt la manera de jugar, però en aquestes categories on ja hi ha scoutings i tot això, depenent del partit farem una cosa o una altra.

Un factor clau pels olotins aquesta temporada serà el públic, i l’ambient que es pugui generar a la pista Josep Jou, que s’inaugurarà aquest dissabte.

Aniol Mangas, jugador CH Olot: Jo que he estat jugant a OK Lliga alguns anys, excepte a Mataró, aquí a Olot hi ha molt més ambient que la majoria de llocs.

Una temporada especial, que ha de servir per donar força a Joel Pagès, que continua recuperant-se a casa. I per recordar a Bernat Grauvilardell, porter del club que va morir fa unes setmanes.

Aniol Mangas, jugador CH Olot: Ho volem fer per en Joel i per en Bernat. Fer-ho el millor possible i dedicar-los-hi un piló de gols i de victòries.

Per el duel contra el Taradell es preveu que hi siguin tots menys Ferran Sacrest, encara lesionat.