Dissabte de blues a Riudaura amb la 7a edició del Golden River Blues Festival

La plaça del Gambeto de Riudaura s’omplirà de música aquest dissabte, en motiu de la setena edició del Golden River Blues Festival, homenatge a Toni Gaspar.


A les dotze del migdia serà el torn de Txus Blues i Cèsar Canut, mentre que a les sis de la tarda actuaran Sweet Marta, amb blues gironí, i The Blues Shakers. La idea dels organitzadors és oferir propostes engrescadores per a tot tipus de públic.

Miquel Grifell, organització Golden River Blues Festival: Intentem fer apostes que no siguin difícils d’escoltar. Per exemple, en Txus Blues i en Cèsar canut fan un blues en castellà i irònic.

Tampoc hi faltaran els amfitrions, ‘The Rusties Blues Band’ que, com sempre, portaran alguna novetat del seu proper treball. Serà a partir de les cinc de la tarda.

Miquel Grifell, organització Golden River Blues Festival: Nosaltres ja tenim la idea del proper àlbum que el dedicarem als tres reis americans: BB King, Albert King i Freddie King. I presentarem cançons que han cantat cadascú, i cançons que han cantat tots tres, del què anirà el proper àlbum (tot i que sempre pot canviar eh, perquè som com som).

Una nova oportunitat doncs, que no n’hi han gaires, per escoltar aquest gènere musical ben a prop de casa. Durant tot el dia hi haurà foodtrucks a Riudaura, perquè tothom qui ho vulgui pugui passar el dia al poble.