‘Karris’ torna als Estats Units: aquest cop per exposar al gran mural Metro de Nova York

L’artista olotí Antoni Carrera ‘Karris’ exposarà a Nova York aquest mes de desembre. Es tracta d’una exposició a gran escala al cor de Manhatan.


L’empresa Metro ha seleccionat a 800 artistes d’arreu del món per plasmar les seves obres al gran mural de metro street d’aquesta ciutat nord-americana. Karris està immers en l’elaboració de l’obra, que serà un skyline de Nova York amb el seu estil. Després d’exposar a Berlín i a Mònaco ara Karris fa els salt a l’altra banda de l’Atlàntic, on ja hi va exposar ara fa 17 anys i on també hi va viure. Aquest estiu ha exposat, també, a la Mostra d’Art Contemporani ‘Les Papillons’, a França, i darrerament a Castellfollit de la Roca. Després de veure el seu costat més local, amb obres i exposicions més a prop de casa, aquest hivern veurem el Karris més internacional. Per veure l’obra que enviarà als Estats Units, però, caldrà esperar, donat que està en procés d’elaboració. L’exposició i la nova obra de Karris es podrà veure a Nova York entre el 12 i el 18 de desembre.

@karris_art