La UE Olot vol oblidar la derrota a la Pobla fent valer l’efecte del seu fortí

Albert Carbó, entrenador de la UE Olot: “Juguem per la gent, pel públic i per tothom qui ens segueix. Volem brindar-los una victòria en unes dates tant especials per al club, amb el centenari a les portes. Necessitem a l’afició”.


Recuperar-se ràpid. Albert Carbó espera una reacció de l’equip després de la primera derrota del curs, treu ferro als cinc punts de distància que li treu el líder, el Girona B, i creu en la força de l’Estadi contra un rival per a molts desconegut però que és sisè a la classificació i està a només un punt de l’Olot.

Albert Carbó, entrenador de la UE Olot: “És un equip experimentat i que ha fitxat molt bé en aquest mercat d’estiu. És un rival fort”.

Aquest diumenge a les cinc de la tarda la Unió Esportiva Olot vol seguir fent de l’Estadi un fortí, en el dia que torna el 100% d’aforament als recintes esportius. Carles Mas i Uri Ayala són les dues baixes de l’equip per al partit, tots dos a l’eix central.