La Unió Esportiva Olot estrenarà el documental del seu centenari aquest proper divendres

Aquest proper divendres, la Unió Esportiva Olot estrenarà el documental dedicat al centenari del club, i és que 100 anys donen per molt. De fet, el film recull els moments més emblemàtics que ha viscut el club fins al dia d’avui, un camí ple de moments memorables i de moments no tan bons, on hi apareixen una vintena de persones relacionades amb el club.


Tània Ribas, autora del documental: “Parlar amb diferents persones que han format part de la història del club, des de els jugadors més veterans que hi ha fins agent més actual, des de jugadors, entrenadors, membres de la junta…i tota la gent que ha format part d’aquesta història, que són molts anys. Intentem recollir tots els moments més emblemàtics d’aquesta entitat.”

Joan Agustí, president UEO: “Es recullen opinions, sentiments, històries, històries maques, històries tristes, sentiments de tristesa, d’orgull, d’alegries, títols, campionats, ascensos…”

Pep Solés, membre de la comissió del Centenari de la Unió Esportiva Olot: “Ara hem fet 100 anys, i això és molt important per la ciutat.”

Aquesta setmana ja s’han pogut reservar de forma gratuïta les entrades a la pàgina web dels Cines Olot (www.cinesolot.cat), un esdeveniment que també forma part dels actes el centenari del club. La sessió començarà a 2/4 de 8 del vespre.

Joan Agustí, president UEO: “Nosaltres, aquest documental ens convida a seguirà treballant, seguir lluitant,  i que independement dels resultats, continuem intentant fer créixer un projecte de valor compartit, tant de valor esportiu com de valor social.”