Tortellà celebra que Argelaguer posi en marxa el nou dipòsit d’aigua i anuncia que també treballarà per a la millora del subministrament

El nou dipòsit d’aigua d’Argelaguer, d’un milió de litres, permetrà al municipi assegurar-se el subministrament d’aigua durant uns deu dies en cas d’avaria. I no només a Argelaguer, sinó també als municipis del voltant.


A Tortellà, per exemple, estan molt contents amb la notícia. L’alcalde qualifica de magnífica la instal·lació i assegura que en els propers mesos el seu poble també farà un pas endavant cap a la millora del subministrament d’un bé tant imprescindible com l’aigua.

Josep Reig, alcalde de Tortellà: “Nosaltres també tenim un projecte al respecte, un pou a la zona esportiva. L’aigua és un bé molt preuat i escàs i que els municipis del nostre voltant tirin endavant instal·lacions tant importants i magnífiques com aquest dipòsit és una bona notícia”.

L’alcalde també va celebrar que el Consell Comarcal comenci a posar en marxa el projecte de contenidors d’accés restringit als municipis de la Garrotxa. I és que el medi ambient i la sostenibilitat és una responsabilitat de tothom i Tortellà serà un dels pobles que s’hi implicarà de ple.