La UE Olot reacciona i remunta al San Cristóbal en cinc minuts en un partit que no pintava bé (3-1)

Primera part preocupant d’un Olot que no es trobava còmode. Durant la primera mitja hora de partit pràcticament no hi va haver ocasions clares. Bigas, va ser el que més a prop va estar del gol, en aquesta rematada a la sortida d’un córner. Just abans dels descans, però gerra d’aigua freda pels d’Albert Carbó, després d’aquest gol d’Aaron.


A l’inici de la represa el partit es podria haver complicat molt, si el mateix Aaron hagués aprofitat aquesta contra. L’entrada de Callís i Ferrón, però,va fer que l’equip fes un tomb cap a millor. A l’hora de joc, en menys de cinc minuts, el partit es va girar com un mitjó. Primer gràcies el gol d’Eloi Amagat, que va arribar just després d’un xut perillós des de la banda del mateix Ferrón. Un minut més tard, arribaria el segon: Xavi Ferrón aprofita una gran passada d’Eloi per donar la volta al partit. L’Olot es va treure un pes de sobre, l‘afició, també, i el San Cristóbal es lamentava. El tercer gol arribaria poc després. Bigas penja una pilota des de banda esquerra i Enric Vallès ho aprofita. 3 a 1 i nova victòria a casa.

L’Olot suma tres punts importantíssims i retalla distàncies amb el Girona B, que ha perdut al camp del Vilafranca. El Peralada, de la seva banda, descansava.